Nätverkande ekonomistudent till meriterande researchuppdrag

Om jobbet

Studerar du ekonomi på Handelshögskolan eller KTH och vill ha ett meriterande extrajobb? Vill du dessutom utvecklas professionellt och skaffa värdefulla kontakter för framtiden? Missa inte denna chans att söka tjänsten som researcher till det snabbt växande Head Hunting-företaget Brightness Executive Search.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Brightness Executive Searchs räkning en researcher till deras team I Stockholm. Uppdraget kommer pågå under en månad med chans till förlängning och det finns goda möjligheter att både arbeta från deras fina kontor på Gustav Adolfs Torg och hemifrån.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brightness Executive Searchs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brightness Executive Search.

Arbetsuppgifter

Som researcher kommer du arbeta med att ringa och maila kandidater utifrån en färdig lista samt använda LinkedIn för att söka efter kandidater. På sikt finns det goda möjligheter till utökade arbetsuppgifter och ansvar.

Du kommer till exempel att:
 • Kontakta toppkandidater på bolag som ex. McKinsey, The Boston Consulting Group, Bain & Co, Accenture m fl. ofta med bakgrund från Handelshögskolan samt Industriell Ekonomi på KTH. Kontakterna kommer ske främst via mail, linkedin och telefon.
 • Beskriva Brightness Executive Search klienter
 • Väcka intresse och boka in kandidater på möte
 • Dokumentera i Brightness rekryteringsverktyg
Tjänsten passar dig som vill ha ett meriterande extrajobb och vill ha kontakt med andra högpresterande människor. Här får du möjligheten att skaffa värdefull erfarenhet och kunskap för att skapa en bra grund för din framtida karriär.

Vi söker dig som

Vi söker dig som läser en högskoleutbildning inom ekonomi, förslagsvis på Handelshögskolan eller KTH. Vidare talar och skriver du svenska flytande eftersom du kommer ha kontakt med kandidater som talar detta språk.

Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundorienterad roll
 • Har arbetat med linkedin som arbetsverktyg
Som person är du ambitiös och sätter upp höga mål för dig själv. Vidare är du orädd att ta kontakt med människor och har en hög social förmåga. Vi ser även att du har ett stort intresse för de stora konsultbolagen och håller dig uppdaterad inom området.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: 10-20 timmar per vecka, under både dag- och kvällstid
 • Placering: Stockholm, Gustav Adolfs Torg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Brightness Executive Search rekryterar till affärskritiska positioner till bolag eller organisationer. De är övertygade om att den bästa rekryteringen görs med hjälp av en konsult som har en gedigen kunskap om vad som krävs för att lyckas i den aktuella rollen och ett stort nätverk av kandidater inom området. Brightness Executive Search rekryteringskonsulter är specialiserade inom sitt funktionsområde och kan därför hitta den bästa kandidaten för rollen.

Brightness startades av grundarna, Susanne Ahlström och Edvard König med målet att bli det bästa Searchföretaget i Stockholm inom ett antal specialistområden.