Nätverkande Account Manager inom IT-konsultlösningar på Sellcore Consulting

Om jobbet

Vill du få nytta av din sociala och resultatinriktade sida i en ny tjänst? Gillar du att ha många kontaktytor och stort inflytande över hur du lägger upp din arbetsdag? Är du intresserad av IT och vill utvecklas tillsammans med ett företag? Läs mer om vad Account Manager på Sellcore innebär!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sellcore Consultings räkning en Account Manager till deras kärnverksamhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sellcores önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sellcore Consulting.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Sellcore Consulting kommer du att arbeta i en bred roll som täcker två olika områden; leverantörer och kunder. Du kommer att boka in möten hos konsultföretag inriktade mot seniora IT-profiler för att bygga ditt nätverk och hitta potentiella partners. Du kommer även att kontakta kunder för att bygga försäljningsytor och skapa affärstillfällen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
 • Boka möten med konsultföretag
 • Genomföra leverantörsmöten
 • Prospektera fram kunder
 • Boka och genomföra kundmöten
 • Hitta och tillsätta rätt konsult till rätt kunduppdrag
 • Nätverka, planera och medverka på kund- och leverantörsevent
Tjänsten passar dig som har jobbat med IT-relaterade tjänster tidigare såsom rekrytering, bemanning, försäljning eller som tekniker inom någon verksamhet. Du blir erbjuden en fri roll med mycket ansvar på ett mindre bolag där du har möjlighet att direkt påverka ditt eget resultat och företagets framgång. Du kommer ha nära kontakt med dina närmsta kollegor men även jobba självständigt.

Vi söker dig som
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av att ha jobbat med en tjänst relaterat till IT; Förslagsvis bemanning, rekrytering, försäljning eller teknik för att känna till begrepp, samt kundkontakt
 • Har slutförd gymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av att ha arbetat i ett CRM-system tidigare
 • Har erfarenhet av att jobbat i Microsoft Office-paketet
 • Har mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift då du kommer att ha mycket kontakt med kunder, leverantörer och konsulter, skriva offerter, samt läsa CV:n
 • Har körkort och bil
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning men detta är inte ett krav.

Som person är du utåtriktad och gillar att träffa nya människor i professionella sammanhang. Du är resultatinriktad och trivs bäst när du får sätta upp och sträva efter mål. Du tar gärna egna initiativ och uppskattar att jobba självständigt. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: 100 %
 • Lön: Fast del + provision
 • Placering: Solna / Kungsholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Sellcore Consulting grundades av Joachim och Roger som båda har varit verksamma i IT-konsult- och bemanningsbranschen i över 20 år. De är nischade mot affärsområdet IT och hyr ut såväl specialister som generalister. Med deras erfarenhet har Sellcore byggt upp ett gediget nätverk och en stor kundbas som de nu vill utöka tillsammans med deras nya kollega.
Sellcore Consulting jobbar mot två olika områden; Partners och Kunder.
För deras partners söker de uppdrag, marknadsför och säljer in dem för nya uppdrag i en hårt konkurrensutsatt marknad.
För deras kunder löser de behov och tillför rätt kompetens för rätt uppdrag.