Natur & Kultur söker en Redaktionsassistent

Om jobbet

Om tjänsten

Förlagsbranschen, böcker och service! Tre ord som lockar? Vi söker nu en administratör till Natur & Kulturs härliga arbetsmiljö precis intill Humlegårdens oas. Ett omgående behov med utvecklingspotential. Tjänsten är på 6 månader med start 1 december och möjlighet till förlängning! Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en administrativ kollega som gärna får ha erfarenhet av:
  • Ansvar för och stötta redaktionella arbetsprocesser
  • Ansvar för avtalshantering
  • Arbete i affärssystem, gärna Schilling
  • Delta i utveckling av system
Kvalifikationer

Vi tror att du är flexibel och besitter en förmåga att ge service. Du trivs i supportrollen och med din administrativa ådra har du ordning och reda på de saker du gör! Du kommer främst assistera förläggarna och förslagschefen men du blir även en nyckelperson och tillgång för dina andra kollegor. Här erbjuds varierande arbetsuppgifter och för att trivas behöver du därför vara en prestigelös "doer". Dina personliga egenskaper har stor betydelse för det här jobbet och du kommer att bli uppskattad för din energi och ditt goda humör. Det är viktigt att du delar Natur & Kulturs värderingar, där lyhördhet och hänsynstagande är centralt för en individs utveckling. Arbetslivserfarenhet från bibliotek, annat förlag, PR-byrå eller liknande, ser vi som meriterande. Att du kan hantera engelska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

I den här rekryteringen samarbetar Natur & Kultur med KFX HR-partner. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig Rekryterare Anna Jardelid på anna.jardelid@kfx.se eller 08-663 99 00. Välkommen med din ansökan!

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Natur & Kultur är ett av landets ledande bokförlag med utgivning av läromedel, allmänlitteratur och akademisk litteratur. Förlagsdelen Natur och Kultur Akademisk ger ut böcker inom pedagogik, psykologi, ledarskap och vård. Utgivningen är förankrad i tillämpbar forskning och möter människors strävan att utbilda sig och hjälpa andra. Våra medarbetare präglar företagskulturen genom att vara öppna, nyfikna och engagerade.