mySafety Försäkringar söker en Produktutvecklare!

Om jobbet

Om tjänsten

Som Produktutvecklare på mySafety Försäkringar får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med stort eget ansvar och stora möjligheter att påverka. Du arbetar med att projektleda och ansvara för produktförändringar och implementation av nya produkter i organisation. Du driver utvecklingen av våra befintliga försäkringsprodukter samt framtagandet av morgondagens produkter från ide till implementering.

I rollen som Produktutvecklare rapporterar du direkt till vår Produktchef.

Andra förekommande arbetsuppgifter är:
  • Information och produktutbildning till organisationen
  • Konkurens, förstudie och produktanalys
  • Leverantörsansvar mot nya och befintliga samarbetspartners
  • Kravställare vid systemutveckling
Vem är det vi söker?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av projektledning samt erfarenhet utav produktutveckling. Särskilt meriterande är erfarenhet av försäkringsprodukter. Du motiveras av att bygga nytt samt implementera och driva det nya både internt och mot kund.
Du har erfarenhet utav att arbeta kreativt samtidigt som ditt säljande sätt och initiativrika engagemang gör att du framgångsrikt förmedlar dina visioner och knyter förtroendefulla kontakter.

Du har ett stort intresse av paketering och konceptuering. Vi ser även att du har vana att dokumentera och kartlägga av processer samt erfarenhet av att skriva verksamhetskrav. Du ska också trivas i en leveransstark kultur. Ditt arbetssätt är strukturerat, du är van att prioritera bland arbetsuppgifter och har en bra framförhållning i din planering. Du har dessutom en god förmåga att hålla ihop projekt och ser till att möta deadlines.

Goda kunskaper i Microsoft Office, i synnerhet Excel och Power Point är ett krav

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

mySafety Försäkringar har sedan starten 1999 vuxit till en ledande internationell företagsgrupp inom vardagsrelaterade säkerhetsfrågor och har idag över 1 miljon användare. Vi ägs sedan 2007 av Litorina Capital och vår verksamhet bedrivs från huvudkontoret på Gärdet i Stockholm. Vårt sätt att förhålla oss till varandra och omvärlden bygger på våra värderingsord Energi, Engagemang och Effektivitet