My Academy söker studiecoacher

My Academy · HR & Personal · 28 okt

Om jobbet

Läser du på gymnasiet eller universitetet? Vi söker just nu studiecoacher, ett extrajobb som är perfekt att kombinera med studierna! Har du goda kunskaper i något naturämne, matematik eller språk och bor i Stockholm? My Academy anställer just nu 100 studiecoacher- Ansök redan idag!

My Academy är störst i Sverige på läxhjälp. Vi har tusentals studiecoacher i vårt nätverk och finns i flera av Sveriges största städer. Vi söker kontinuerligt ambitiösa studenter som vill ha ett flexibelt extrajobb som gör skillnad.

Vad innebär jobbet?
På My Academy får du möjlighet att hjälpa elever att utvecklas och nå sin fulla potential. Du arbetar som studiecoach och guidar eleverna i sina studier genom att hjälpa dem med sina läxor. I rollen utvecklar du elevernas studieteknik samt verkar som en mentor och förebild. Eftersom du får genomgå en utbildning inför arbetet krävs inga förkunskaper.

Jobbet är mycket flexibelt och du kan själv bestämma hur mycket och när du vill arbeta. Du arbetar hemma hos dina elever och väljer själv vilka ämnen du vill coacha i. I arbetet som studiecoach tjänar du 125-190 kr i timmen.

Vem trivs här?
Som person är du positiv och engagerad. Du trivs med att arbeta med människor och kan kommunicera flytande på svenska. Det är meriterande med goda ämneskunskaper i något naturämne, matematik eller språk och en förmåga att lära ut detta. För att vara aktuell för tjänsten studerar du på gymnasium eller högskola och har fyllt 18 år.

Vad erbjuder vi?
Som anställd får du en utbildning inför jobbet och pedagogiska verktyg att arbeta med. Under arbetet får du stöd genom uppföljning och support från oss. Jobbet är flexibelt och går utmärkt att kombinera med studier. Genom att arbeta hos oss får du möjlighet att utveckla dina pedagogiska färdigheter och ledaregenskaper. Arbetet är en god merit och vi lämnar gärna referens till dina framtida arbetsgivare.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt, rekryteringsarbetet pågår löpande under ansökningstiden. Alla ansökningar hanteras av Adecco.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Utbildning & Personlig utveckling
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.