Musikälskande innesäljare till stims försäljnings- och marknadsavdelning

Om jobbet

Älskar du musik och beskriver dig själv som en driven person? Skulle du vilja arbeta i en säljande roll och samtidigt ha musik i din arbetsvardag? Nu söker STIM ytterligare en innesäljare. Passa på att ta chansen och få jobbet där du kan kombinera ditt resultatfokus med ditt musikintresse!

Information om uppdraget

Academic Work söker för STIMs räkning en innesäljare. STIM, Svenska tonsättares internationella musikbyrå, är en upphovsrättslig intresseorganisation för musikskaparna och deras musikförlag. För deras räkning förvaltar och upplåter STIM rättigheter till musik och text. Som innesäljare har du en viktig roll för verksamheten då du kontaktar företag och ser till att de tecknar rätt licens. Det här är en roll för dig som lockas av att ha en vardag som präglas av musik och som brinner för STIMs verksamhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och STIMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos STIM.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du arbeta på avdelningen för försäljning och marknad med att följa upp kampanjer och utskick och kontakta företag för att teckna licenser. Vidare ingår det i din roll att kontakta befintliga kunder och följa upp deras musikanvändning genom att be dem skicka in sin redovisning till STIM. På avdelningen arbetar man efter uppsatta mål, både på individ- och teamnivå och därför söker vi dig som är resultatfokuserad och gillar att överträffa förväntningar! Du kommer arbeta i ett outcallsystem och administrera dina kontakter, genom detta följs dina mål upp, något du triggas av!

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta mycket via telefon och kontakta företag och sälja in licensprocessen samt få dem att teckna licensen.
 • Via telefon och mail kontakta befintliga kunder och be dem skicka in redovisning för hur mycket musik de använt.
 • Ha kontakt med andra avdelningar internt
 • På sikt delta i mindre projekt för att utveckla processen för ärendehanteringen i teamet.
Tjänsten passar dig som gillar att leverera över förväntningar och som alltid vill utvecklas och bli bättre. Eftersom du gör det delar du gärna med dig av dina idéer och vågar fråga för att lära dig nytt. Tjänsten kan även innebäre en del support i kundtjänsten där du kommer få ta emot inkommande samtal och mail.

Vi söker dig som

Är resultatinriktad och drivs av att arbeta mot mål! Att få klara förväntningar på vilka mål du ska uppnå är något du lockas av. Vidare är du serviceminded, pedagogisk och en god kommunikatör då du kommer ha mycket kundkontakt och sälja in varan på ett bra sätt.

Vidare har du:
 • Vana av att arbeta i en kundnära roll
 • Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
Det är meriterande om du har arbetat i Sugar CRM tidigare, men det är inget krav.
 • Start: December 2016/januari 2017
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Södermalm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

STIM, Svenska tonsättares internationella musikbyrå är en upphovsrättsorganisation för musikskapare och musikförlag. För deras räkning förvaltar och upplåter Stim rättigheter till musik och text. Genom sitt internationella nätverk hanterar Stim även rättigheter till den musikaliska världsrepertoaren. Stim är en ekonomisk förening utan vinstintresse och representerar fler än 77 000 låtskrivare, kompositörer, textförfattare och förläggare världen över. Stim bildades 1923 och har sedan 2012 sitt säte på Hornsgatan i Stockholm.