MTM expanderar och söker fler händiga och sociala chaufförer/montörer med B-körkort

Om jobbet

Tjänsten innebär att för våra kunder leverera möbler till privatpersoner i Stockholm, avemballera och montera. Ofta är det avancerade monteringar, men inte väggfasta installationer. Du behöver därför ha god fysik, vara händig och serviceinriktad då det är viktigt för våra kunder att deras möbler levereras på bästa sätt och att du ger ett gott intryck vid leverans.

Du arbetar självständigt ute på fältet eller tillsammans med en kollega med stöd av en koordinatör på kontoret. Vi kör lätta lastbilar på 18 kubikmeter med bakgavellyft.

I ditt arbete ingår att träffa våra kunder och lära dig om deras sortiment och hur deras möbler ska hanteras. Med tiden har du möjlighet att specialisera dig på någon av våra kunder och företrädesvis arbeta med deras sortiment i nära kontakt med kunden.

Heltidstjänst, tillvidaranställning, 7:30 - 16:00. Tillträde omgående.

Kväll- och helgtjänst, tillsvidareanställning, vardagar 16:00 - 21:00 och/eller helger 9:30 - 18:00. Omfattning: 16 - 25 timmar per vecka eller extra vid behov.

Välkommen med din ansökan i PDF-format med CV och ett personligt brev om dig själv och varför du söker tjänsten. OBS, endast i PDF-format.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Lager
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 sept

Om företaget

MTM:s kunder är tillverkare av kvalitetsmöbler och namnkunniga möbelbutiker i Stockholm. Från vårt kontor med lager i Frihamnen levererar vi möbler till deras kunder som är privatpersoner i storstockholmsområdet.

Vår ambition är att vara det mest kompletta inredningslogistiska företaget i Stockholm med proffesionellt bemötande i alla kontakter med våra kunder och våra kunders kunder.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var