Motvikstruckförare på deltid till Arlandastad Sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Söker du efter ett extraarbete inom lager vid sidan av studierna eller jobb? Har du truckkort, är intresserad av bygg samt trivs med att arbeta fysiskt? Är du effektiv och noggrann? Då har vi på StudentConsulting tjänsten för dig!
Uppdraget är hos vår kund som är en branschledande butikskedja inom byggmaterial. Till deras centrallager i Arlandastad söker vi nu 5 nya personer som kan arbeta deltid och börja arbeta omgående minst 2 pass i veckan.

Som lagerarbetare hos vår kund plockar man ordrar enligt plocklistor. Detta sker antingen för hand med en plockvagn eller med hjälp av en truck och då antingen motviktstruck eller ståstaplare.

Arbetstiderna är antingen måndag-torsdag kl.06.00-15.00 alternativt kl.14.45-23.45, eller fredagar mellan 06.00-15.00 alternativt 10.45-18.00. Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 pass i veckan. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund. Tjänsten pågår under minst sex månader och det finns chans till förlängning efter det.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha truckkort B1. Det är även ett krav att du studerar på minst 50 % alternativt har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.
Vidare ska du gärna ha arbetslivserfarenhet inom lager- och/eller byggbranschen. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i, har en hög arbetsmoral och tar dina arbetsuppgifter på allvar. Vidare ska du vara effektiv, snabblärd och alltid arbeta noggrant.
Du ska smidigt kunna ta dig till Arlandastad så det är en fördel om du har körkort. Är det dig vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan omgående för att inte missa denna chans!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!