Motion Designer

Om jobbet

Diggin söker nu en formsäker och taggad Motion Designer för en heltidstjänst i Stockholm.

Vi är en kreativ innehållsbyrå med fullfokus på rörligt. Vi skapar informativa, underhållande och effektfulla filmer åt en rad olika företag och organisationer. Vi producerar allt från snabba nyheter och filmer för sociala medier till längre reportage/dokumentärer och animerat. För oss är samarbete, högt till tak och att ständigt utvecklas viktigt och vi har som motto att alltid göra bättre idag än igår.

Hos oss arbetar du med stora och små projekt och skapar allt från hel-animerade filmer till förstärkande grafik i filmat material och ren infografik. Du ska känna dig bekväm i att arbeta självständigt i ett projekt, men ofta i team. Din roll är även att ta fram stil, koncept och idé som sedan kan lämnas över till någon annan. Tillsammans spånar vi idéer och hjälper våra uppdragsgivare att hitta nya lösningar.

Du har erfarenhet av att jobba med motion graphics och känner dig hemma bland färg, form, typografi och animerings-tekniker. Du trivs med att sätta dig in i kundens behov och pitcha in dina ideér.

Viktigt är att du kan visa upp arbetsprover där du också förklarar vilken din roll har varit i produktionen. Berätta gärna också hur du kan komplettera oss som redan jobbar på Diggin.

Tjänsten är en heltidsanställning på vårt kontor i Stockholm. Du söker den genom att skicka CV, personligt brev och länkar till arbetsprover genom Teamtailor. Vi tar in ansökningar löpande. OBS. Kan endast bedöma ansökningar som innehåller arbetsprover på både grafik och animation.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Underkategori
Film, TV, Radio & Multimedia
Designer
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Diggin Larry AB är en video- och innehållsbyrå som arbetar med rörlig media både för svenska och internationella företag och organisationer. Med video som kommunikationsmedel skapar vi affärsnytta i ett föränderligt medielandskap. Vår styrka är att skapa innehåll som är relevant, intressant och engagerande för mottagaren.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var