Mötesbokare till häftigt företag

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en driven och engagerad mötesbokare!
I din roll kommer du att ha kontakt med medelstora och stora företag. Du arbetar deltid och har som mål att boka in 4-5 möten per vecka.
Arbetstiderna är flexibla och vi söker därför dig som är ute efter en deltidstjänst som du vill växa inom. På sikt ser vi gärna att du även medverkar på inbokade möten.

Vi söker dig som:
  • Är engagerad och driven
  • Har hög arbetsmoral
  • Är flytande i svenska och engelska
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning/telefonbokning
Arbetet är beläget i Täby, vi ser det därför meriterande om du bor nära, alternativt innehar körkort och tillgång till egen bil.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.