Mötesbokare till Avanzas kontor i Stockholm

Avanza · Försäljning · 20 jan

Om jobbet

Om tjänsten
Tjänsten som säljande mötesbokare innebär att du i första hand kommer att boka möten genom att ringa till företagskunder. Pension är något som berör oss alla och vi har idag marknadens förmånligaste tjänstepensionslösningar. Arbetet som mötesbokare är krävande, men samtidigt personligt och professionellt belönande. Är du den vi söker kommer vi att lägga stora resurser på att höja din kunskap och kompetens. Med tiden kommer du att utveckla en lysande förmåga att hantera företagskunder, något som underlättar din framtida karriär. Mötesbokning är således inte bara ett arbete, utan en skola i att skapa affärsrelationer.

Tjänsten avser en visstidsanställning under 12 månader med start omgående.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att jobba i ett högpresterande team. Du är driven, har en säljande personlighet, hög arbetsmoral och en stark vilja att utvecklas i ditt arbete.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har:
  • Ett stort intresse för finansbranschen och sparande.
  • Säljerfarenhet med goda resultat.
  • En nyfikenhet på tjänstepensionsmarknaden.
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi erbjuder
Avanza är en riktigt rolig arbetsplats där alla får komma till tals. Vi satsar på pensionsmarknaden och du får vara med på resan! Du får ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Vår personal har bra förmåner, som extra bra kontovillkor, optionsprogram, bolån och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi tycker om att ha kul ihop, vilket också är en viktig del i vår framgångsformel

Ansökan
Skicka din ansökan, CV och personligt brev, genom att klicka på "Ansök" under annonsen. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Vi erbjuder fast grundlön och provisionsbaserad ersättning. Kontakta gärna Sebastian Sjöberg, tel, 070-761 80 40 eller e-post, sebastian.sjoberg@avanza.se om du har några frågor om tjänsten Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi har en kraftig tillväxt som den huvudsakliga utmanaren till de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Avanza är noterat på Stockholmsbörsen med ett Market Cap på ca 9 Mdr sek.

Vi har redan drygt 500 000 kunder och deras bästa står alltid i fokus - precis som det borde vara. Vår affärsidé är enkel - mer till dig, mindre till banken. Visionen är att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Några exempel på vår framgång, och ett av våra huvudsakliga mål, är att vi för sjunde året i rad vann Årets nöjdaste sparare (Svenskt Kvalitetsindex).

Mer information hittar du på www.avanza.se