Mötesbokare med säljegenskaper sökes på deltid

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en dig med erfarenhet av administration och sälj till vårt familjära kundföretag i södra Stockholm. Kunden är ett företag med ett härligt arbetsklimat och glada och drivna medarbetare. Företaget är en av dem ledande när det gäller förebyggande och akuta arbeten inom bland annat bygganläggningar, fastigheter och transport. Vår kund erbjuder ett flertal olika tjänster med fokus på kvalitet och effektivitet. Tjänsten är vidare på 50 procent med start omgående.

Som mötesbokare och administratör på detta växande företag kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att via telefon och mail kontakta både befintliga och potentiella nya kunder och boka in möten åt företagets KAM. Ditt huvudfokus kommer vara att boka in kundbesök och skapa grunden till en bra kundkontakt åt företaget. Vidare kommer även andra administrativa sysslor att förekomma så som avtalshantering. Företagets kunder finns i första hand inom byggbranschen men även inom tillexempel tillverkningsindustrin. Vi ser att det finns stor potential till nykundsbearbetning inom detta område och många spännande affärer att hämta hem varpå det finns många samtal att ringa.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är som söker är nyfiken, driven och orädd. Du är som person social och pålitlig och inte rädd för att rycka lur. Vidare är du resultatinriktad och gillar att arbeta självständigt och med eget ansvar. Vi ser också att du är positiv och förtroendegivande och har lätt för att skapa nya kontakter och bygga kundrelationer.

Tidigare erfarenhet av administrativt arbete och försäljning är ett krav och erfarenhet inom byggbranschen är högst meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.