Montörer sökes till motorsportindustrin

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu efter drivna montörer till vår kund i Upplands Väsby. Vår kund utvecklar och tillverkar avancerade fjädringssystem för bil, motorcykel och motorsportindustrin. De levererar service och support för allt från internationell racing till lokala mästerskap. Den perfekta arbetsplatsen för dig med Bil/MC-intresse!

Arbetat innebär bland annat montering av stötdämpare samt lite lagerarbete. Arbetet sker i team och av den anledningen ska du ha lätt för att sammarbeta med andra och utföra uppgifterna tillsammans med kollegorna på plats. Arbetstiderna är heltid under dagtid med kortare dagar på fredagar.

Personliga egenskaper

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du håller ett högt tempo, är noggrann och har arbetsvilja och en nyfikenhet inför dina arbetsuppgifter. Vi värderar ett tekniskt intresse hos dig och en vilja att lära sig nya saker. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande för tjänsten är truckkort A plus B.
Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 feb

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.