Montör värmemätning – Stockholm

Om jobbet

ONE Nordic söker nu två montörer inom värmemätning till affärsenheten Mätteknik Nord Värme i Stockholmsområdet.

Arbetsbeskrivning

Som montör inom värmemätning jobbar du med mätteknisk utrustning för värme och kyla i fält såsom mätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning. Du utför nyuppsättning, periodvisa revisionsbyten samt felanalyser av mätenheter. Arbetet utförs enligt gällande föreskrifter, tekniska bestämmelser och uppsatta direktiv och krav i projektet.

Vem är du?

Du bör ha en allmän gymnasieutbildning, gärna inom VVS/el/energi. Du bör även ha enklare kunskap inom el alternativt drift och underhåll på fastighetssidan.

Följande erfarenheter ser vi som meriterande för denna tjänst:
  • VVS
  • Svetsning
  • Styr och regler
  • Elinstallation
  • Certifierad mätarmontör fjärrvärme
Som person trivs du med att träffa människor där god service och kvalitet till kunden är en självklarhet. Du har god samarbets- och initiativförmåga. Du är flexibel, arbetar strukturerat och tar stort ansvar för uppgiften samt agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och vi ser det som självklart att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Då du utgår ifrån hemmet och jobbar i närområdet ser vi att du är bosatt i Stockholmsområdet.

Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökan och frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Staffan Björk på telefon 070-315 05 34 alternativt mail Staffan.Bjork@one-nordic.se.

Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2016-10-31

Facklig kontakt

Håkan Ljungqvist, 0730-49 96 59 (SEF)
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.