Montör till växande företag!

Om jobbet

Har du hantverks- eller montörsvana? Vill du bli en del av ett ungt och entreprenörslett företag? Sök då jobbet redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör kommer du att arbeta med att installera solcellsanläggningar och är med och utvecklar företaget projekt till de säkraste, snyggaste och bästa i branschen. Du kommer att jobba i ett av företaget installationsteam med erfarna installatörer. Du behöver inte ha någon förkunskap om solceller men bör ha hantverks- eller montörsvana. Företagets projekt ligger runt om i landet så du behöver vara beredd på att ligga ute i veckorna.

Din profil

Skallkrav:
  • Hantverksvana, exempelvis genom praktik
  • B-körkort
Meriterande:
  • El kunskap eller el utbildning
  • Lastbilskörkort
Som person är du social, positiv och tycker om problemlösning, Du gillar även att arbeta i team.

Villkor

Arbetstider: 7-16
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Planerad start: snarast möjligast
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är idag ledande inom branschen och består av 50 anställda. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örebro, och de växer så det knakar: nästan varje år fördubblar företaget sina solcellsinstallationer. Sammanlagt har de nu installerat över 100 000 kvadratmeter solceller, som producerar alldeles ren el hos Sveriges fastighetsägare och företag. Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.