Montör till Trimble, Danderyd

Om jobbet

Har du intresse av att arbete inom produktion och finmekanik? Då söker vi dig som montör till Trimble. Tjänsten är ett konsultuppdrag genom Adecco Sweden.

Trimble Navigation Ltd. är en av världens största tillverkare av geodetiska mätinstrument och GPS-system. Trimble integrerar ett brett spektrum av positioneringsteknik inklusive GPS, laser och optik med programvara, trådlös kommunikation och tjänster för att tillhandahålla kompletta kommersiella lösningar. Trimble produkter används i över 150 länder runt om i världen. Anställda i mer än 35 länder.

Om uppdraget
I din roll som montör innebär arbete i deras linjeproduktion. Du kommer bland annat arbeta med mekanik, elektronik och optikmontering. Du kommer även att sköta kringutrustningar som behövs för mätning, kalibrering och testning av produkterna. Trimble sitter i Danderyd och arbetstiderna är måndag-fredag kontorstider.

Om dig
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat som montör och med finmekanik.
Som person är du trygg, noggrann och nyfiken. Du kommer gärna med lösningar och idéer till förbättringar.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag genom Adecco Sweden. Tillsättning sker löpande.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Gimmerborn på caroline.gimmerborn@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.