Montör till spännande företag!

Om jobbet

Har du en utbildning inom El/VVS eller Teknik och vill jobba som värmemontör i Stockholmsområdet? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som montör inom värmemätning jobbar du med mätteknisk utrustning för värme i fält såsom mätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning. Till en början kommer du att gå vid sidan av en erfaren kollega och du kommer även att få en utbildning för att bli certifierad mätarmontör. Du utför nyuppsättning, periodvisa revisionsbyten samt felanalyser av mätenheter. I rollen som värmemontör kommer du att utgå hemifrån därav är det ett plus om du bor i söderort.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning inom något av el/VVS/teknik
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Certifierad mätarmontör
  • Elinstallation
  • Har kunskaper om styr - reglerteknik av undercentraler
Som person är du flexibel, strukturerad, serviceminded och har en bra samarbetsförmåga.

Villkor

Arbetstider: 7-16
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Planerad start: snarast möjligast
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. Företaget har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge, huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information om företaget lämnas vid en intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.