Montör med framtidsplaner till installatörstjänst hos Mycronic

Om jobbet

Älskar du teknik och vill jobba i en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig. Mycronic söker nu två nya montörer som inom kort tid även kommer arbeta med installationen. I tjänsten kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att monteringen och installationen utav maskinerna som är sista steget innan de går iväg till kund. Ni ansvarar dels för att allt monterat på rätt sätt men också att ni följer leveransplanen.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Mycronics räkning två montörer/installatörer inom produktion av elektronik och bildskärmsprodukter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronic önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mycronic.

Arbetsuppgifter

Som montör/installatör kommer du arbeta med att montera de större delarna på två av Mycronics maskiner som bland annat producerar högpixlat glas. Montering-/installationsavdelningen är uppdelad i tre delar varav monteringen/installationen är det sista som sker och även det som tar längst tid. Detta ställer krav på effektivitet, planering och noggrannhet.

Du kommer till exempel att:
 • Mäta gränsvärden
 • Jobba med montering utav större delat utav maskinerna
 • Sköta installationsarbetet
Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse och vill komma in på arbetsmarknaden i en praktisk tjänst.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Har arbetat med likande arbete sedan innan.
 • Har erfarenhet utav installation.
Som person är du initiativtagande och social. Du förstår vikten utav att vara noggrann i ditt arbete samt att jobba mot deadlines. Vidare ser vi att det är viktigt med ditt tekniska intresse, du är prestigelös och att du tycker om att arbeta praktiskt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 3 månader med stora möjligheter till förlängning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Mycronic AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produktionslösningar till elektronikindustrin. Mycronics huvudkontor ligger i Täby utanför Stockholm och koncernen har dotterbolag i Frankrike, Japan, Kina, Nederländerna, Singapore, Storbritannien, Sydkorea, Taiwan, Tyskland och USA. För mer information, besök hemsidan www.mycronic.com