Montör av fordonsinredning och bilel till Modul-System

Om jobbet

Modul-System Sverige, Service Center Stockholm, söker nu fler hungriga och ambitiösa Montörer av fordonsinredning och bilel. Under de senaste åren har Modul-System breddat sin produkt- och tjänsteportfölj i stor omfattning och vi står inför en stor introduktion av tillkommande produkter under 2017. Vi har nyligen lanserat vårt helt nya intelligenta lättviktsgolv för Lätta Lastbilar och vi ser en stor efterfrågan på denna lösning. En annan tjänst som vi nu har lanserat är Modul-Systems eget Fleet Management system.

I ett antal år har vi expanderat kraftigt på den svenska marknaden och vi söker nu fler medarbetare med goda elkunskaper och bred erfarenhet av byggnationer i fordon. Hos oss har du mycket kontakt med slutkunden och med dina kollegor på Modul-System. Tempot är tidvis högt och kräver god struktur. På Modul-System kommer du att arbeta med några av marknadens i särklass bästa produkter och i ett väl sammansvetsat team med många olika kontaktytor.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Modul-System HH AB är Modul-System koncernens svenska säljbolag. Modul-System är idag världens ledande leverantör av modulära fordonsinredningar och påbyggnationer till Lätta Lastbilar. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterad på Stockholmsbörsen. Modul-System finns representerade i ca 50 länder.


Hitta hit

Sollentuna Visa på karta

Visa var