Montör

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en montör inom fordonsteknik. Vår kund är belägen i norra Stockholm och är i ett spännande expansionsläge som nu behöver utöka sin personalstyrka.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är montering av finmekanik i små volymer. Som montör kommer du bland annat arbeta med intrimning och testning i produktionen.

Din bakgrund

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande och har hunnit skaffa dig erfarenhet av montering. Då tillverkningen är manuell med hjälp av flertalet maskiner är det positivt om du det har sinne för teknik och är praktiskt lagd. Du bör obehindrat kunna utrycka dig och förstå svenska i tal och skrift, samt ha en viss baskunskap i engelska.

Dina egenskaper

Som person är du ansvarstagande och noggrann och jobbbar lika bra enskilt som i grupp. Du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och vill gärna ta egna initiativ samt ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor. Du kommer ingå i ett av fem team vi har inom monteringen. Därför ser vi att du har lätt för att arbeta i grupp.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
OBS vi tar ej emot ansökningar via mail.
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
100
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Konstruktör
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.