Montör

Om jobbet

Peab PGS ABs region nord/ost är inne i ett expansivt skede och vi söker därför flera nya medarbetare. Vi ansvarar för ett stort geografiskt område.

Vi behöver förstärka vår organisation med flertalet montörer som ansvarar för att montage sker enligt fastställd process och anvisningar samt att Peabs mål inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i våra projekt. Som montör hos oss kommer du att få arbeta med montage av stomme, stomkomplettering och invändig komplettering fram till inflyttningsfärdigt hus.

För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team. Du ska även vara strukturerad och initiativtagande.

Det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbete, dock ställer vi inga krav på yrkesbevis.

Tjänsten innebär resor och det är krav på körkort. Det förekommer veckopendling.

Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jörgen Lunneborg, Projektchef, 0733-374329,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Jörgen Lunneborg, Projektchef, 0733-374329

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.