Montageledare

Om jobbet

Peab PGS AB är ett dotterbolag inom Peab-koncernen som har ansvaret för att förvalta och vidareutveckla ett byggsystem för flerbostadshus med industrialisering som grund. Inom bolaget finns funktioner för Marknad, Supply Chain och Slutmontering. Bolaget har sitt huvudkontor i Valhall Park Ängelholm samt ett regionkontor i Solna. Vi söker medarbetare som vill arbeta i byggbranschen, fast på ett annorlunda sätt.

I din roll som montageledare har du ett övergripande ansvar för att planera, koordinera och arbetsleda montörer ute på våra montageplatser, från byggstart till överlämnande. I rollen ingår att ansvara för att montage sker enligt fastställd process och anvisningar samt att Peabs mål inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i projektet. I ditt arbete ansvarar du för att montörerna får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har en högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning. Vi lägger stor vikt vid om du har erfarenhet av rollen som arbetsledare, montageledare, produktionsledning eller liknande.

För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team, och att du kan skapa rätt förutsättningar för ett gemensamt lärande. Du ska vara strukturerad, initiativtagande samt ha god kunskap om arbetsmiljölagen.

Tjänsten innebär resor inom vår region eftersom vi har projekt på olika orter. Vi är i dagsläget verksamma med projekt i Mälardalsområdet, dalarna, södra och mellersta Norrland.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jörgen Lunneborg, Projektchef, 0733-374329,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Kontakt

Ring Jörgen Lunneborg, Projektchef, 0733-374329

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.