Modeintresserad grafiker sökes omgående

Om jobbet

Låt oss presentera denna fantastiska möjlighet att bli grafiker på Campadres unika marknadsföringsplattform. Här har du möjlighet att kombinera två intressen: webbproduktion och mode. Känner du dig träffad? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Campadres räkning en grafiker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Campadres önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Campadre.

Arbetsuppgifter

Som grafiker kommer du, tillsammans med marknadsteamet om fem personer att jobba med Campadres grafiska profil. Du kommer främst att få kampanjbilder från leverantörer som du ska beskära och retuschera enligt Campadres profil. Du kommer även att få tillgång till en studio i lokalerna hos Campadre i vilken du kan fotografera det material som du själv behöver skapa.

Du kommer till exempel att:
  • Redigera bildmaterial till webben
  • Sätta ihop kampanjbilder inför olika marknadsevent som banners, nyhetsbrev, reor etc.
Vi söker dig som

* Har ett grafiskt sinne och snabbt kan beskära och få till de rätta kampanjbilderna.

Vidare har du:
  • Erfarenhet av webbproduktion
  • Har goda kunskaper i Photoshop
  • Har ett öga för fotografering och redigering
Som person är du effektiv och ser till att hålla ett bra tempo utan att tumma på kvalitén. Du förstår vikten av att levererar ditt material i tid och är en person som därför jobbar strukturerat mot dina deadlines. Vidare är du en teamspelare som trivs i ett bolag där alla jobbar för att tillsammans för att nå målen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Initialt heltid t.o.m. jan 2017
  • Placering: Kungsholmen
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 jan

Om företaget

Campadre grundades i Sverige 2009 och expanderade till Norge, Finland och Danmark senare samma år. Campadre är den första och största shoppingklubben på nätet för företag och trendmedvetna konsumenter inom mode, hem och inredning, sport, elektronik, resor och andra livsstilsprodukter.

Campadre erbjuder en unik affärs- och marknadsföringsplattform för exklusiva varumärken som vill öka sin försäljning och samtidigt förstärka sitt varumärke på den Nordiska marknaden.