Möbel och inredningssnickare

Om jobbet

Vem är du?
Vi söker nu dig som är en duktig möbel- och inredningssnickare och som har arbetat som detta i minst 5 år. Det är ett krav att du innehar utbildning för samtliga snickerimaskiner, gärna träteknisk utbildning eller annan relevant utbildning. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att du ska tillverka snickerier utifrån ritningar och beskrivningar från råmaterial till färdig produkt med hjälp av arbetskollegorna.
Eftersom vi erbjuder kunderna en helhetslösning inom våra produkter och tjänster, innebär arbetet även monteringar av inredningar på annan ort, mestadels inom Sverige men ibland även utanför Sveriges gränser. Det förekommer att monteringsteamet är bortresta någon vecka i sträck vid större leveranser.
Eftersom vi är ett litet familjeföretag så tycker vi att det är viktigt att vi som arbetar här trivs bra tillsammans och vi strävar därför efter att finna dig som värdesätter ett gott arbetsklimat och en familjär stämning. Noggrannhet och kvalitet är nyckelord i ditt arbete men också att kunna arbeta efter uppsatta tidsramar.
Ett krav är att du behärskar svenska i både tal och skrift.
B-körkort
Vad erbjuder vi?
Hos oss erhåller du konkurrenskraftig lön och andra förmåner samt har möjlighet att utvecklas i en miljö med kompetenta kollegor.

Urval sker löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Kontakt

Mejla Anne-Marie Hultqvist

Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Vilka är vi?
Väsby Snickeri & Möbelfabrik AB startades redan 1898 men har sedan 1957 funnits i nuvarande familjs ägo. Fabriken finns belägen på några minuters promenadavstånd från Upplands Väsby station, ca 2 mil norr om Stockholm. Placeringen intill Upplands Väsby station gör att pendling med kollektivtrafik går smidigt. Närheten till både Stockholm och Uppsala gör Upplands Väsby till en attraktiv placeringsort.
Sedan en lång tid tillbaka har vi arbetat med återkommande kunder, där de flesta och största kunderna finns inom statlig och offentlig sektor. Våra kunder är i princip uteslutande företag men några mindre beställningar från privatpersoner inkommer då och då.
Vi tillverkar alla typer av måttbeställda inredningar men vår specialitet är olika typer av höj- och sänkbara operatörsbord till lednings- och kontrollcentraler samt till flygledartorn


Hitta hit

Upplands Väsby Visa på karta

Visa var