Mjukvaruutvecklare till innovativa Tritech

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Har du en bred teknisk kompetens inom programmering och vill vara med att bygga Tritechs expansion inom Internet of Things (IoT) och Fog Networking? Då kanske du är den vi söker! Tritech expanderar och söker nu mjukvaruutvecklare som kommer att arbeta i gränslandet mellan hårdvara och moln. Rollen passar dig som tycker det är roligt med tekniska utmaningar och som söker en arbetsplats där trivsel står högt på agendan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tritechs räkning mjukvaruutvecklare som kommer att arbeta med den främsta tekniken inom embedded systems och Internet of Things (IoT).

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tritechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tritech. Tritechs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta som konsult med produktutveckling i världsklass åt Tritechs kunder. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan hårdvara och moln, det som ofta kallas "Fog Computing" eller "Fog Networking", och tillsammans med kollegor ansvarar du för hela produktvecklingsprojekt åt Tritechs kunder. Som mjukvaruutvecklare kommer du att växla mellan interna och externa kunduppdrag och arbeta mot olika branscher och företag.

På Tritech kännetecknas kulturen av gott samarbete och en stark gemenskap. De anorndar teknikkvällar med spännande ny teknik, åker på konferens varje år och anordnar sista fredagen i månaden "Tritech fredag" där intressanta föreläsare bjuds in. Tritech satsar på kompetensutveckling både genom genom bredden i uppdrag, kunder och teknik men även genom mentorskap och interna utbildningar.

Tjänsten passar dig om har en bred teknisk kompetens inom programmering och vill vara med att bygga Tritechs varumärke och expansion inom IoT och Fog Networking.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial IT eller teknisk utbildning, som exempelvis datavetenskap, elektronik eller mekatronik. Du har en god förståelse för de mjukvarulager som ligger mellan hårdvara och applikation, men vilket språk du känner dig mest hemma i (C#, Java, C/C ++, Python) är inte lika viktigt.

Vi tror att du som söker har 0,5-2 års arbetslivserfarenhet av en roll där du arbetat med programmering, oavsett kodspråk. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då kommunikationen sker i båda språken.

Som person tror vi att du är nyfiken och har en stark vilja att lära dig nya tekniker. Du tycker det är roligt med tekniska utmaningar och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor. Vidare är du social och trivs med att arbeta i kundnära roller.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Tritech arbetar med den främsta tekniken inom embedded systems och Internet of Things (IoT). Det är ett bolag där tekniken alltid kommer på första plats och de har under åren utvecklat över 600 produkter tillsammans med nordens och Europas största företag som DeLaval, Scania, Bombardier, Stoneridge, Assa, Atlas Copco, Saab och Maquet. Tritech är experter på utveckling av intelligenta system för det uppkopplade samhället och har kontor i Stockholm och Göteborg med ca 130 medarbetare.