Miljövärd

Om jobbet

Miljövärd

Gillar du att röra på dig och vara ute i friska luften är Miljövärdsjobbet något för dig. Miljövärden har det övergripande ansvaret för den inre och yttre miljön samt tillsynen av fastigheterna. Vi söker nu Miljövärdar till Förvaltningen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
  • Rondering av fastighetens allmänna utrymmen som trapphus, tvättstugor, driftlokaler och källarutrymmen samt den yttre miljön. Se till att alla allmänna ytor såväl inomhus som utomhus är hela, rena och snygga.
  • Utföra enklare reparationer inom förvaltningsområdet samt sköta soprum och miljöstationer.
  • Ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer samt vara ansvarig för att brandskyddskontroller utförs.
  • Sköta snöröjning och sandning på vintern.
  • Utföra energispararbeten bestående av kontroll, tillsyn och åtgärder.
  • I samråd med förvaltaren följa upp de arbeten som våra entreprenörer utför samt beställa arbeten från våra upphandlade entreprenörer.
  • Beställa och följa upp mindre underhållsåtgärder.
Du bör ha gymnasieutbildning och vara intresserad av fastighetsbranschen. Som person är du noggrann och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och är självgående. Körkort krävs.

Botkyrkabyggen erbjuder ett stimulerande arbete med goda möjligheter till karriärutveckling och möjligheter att påverka innehållet i arbetet. Tjänsten ger dig många kontaktytor både i och utanför företaget. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, flexibla arbetstider och ett gott arbetsklimat. Botkyrkabyggen är en rökfri arbetsplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6-månaders provanställning. Närmare upplysningar lämnas av Linda Jansson, Fastighetschef, tfn 070-162 93 13.

Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@botkyrkabyggen.se. Senaste ansökningsdatum är den 11 december 2016. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Märk din ansökan med Miljövärd.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Linda Jansson, 070-162 93 13

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Botkyrkabyggen är ett av landets större allmännyttiga bostadsföretag med 10 600 hyresbostäder och 130 anställda. Vi arbetar för att vara landets mest kundorienterade företag med ledorden

nära-engagerade-pålitliga. Botkyrkabyggen är också ett företag som arbetar för ökad mångfald, en jämn könsfördelning av kvinnor och män i olika åldrar och med spridning i etnisk bakgrund hos personalen.