Miljöbelysning växer så det knakar och söker ytterligare en lysande Säljare

Om jobbet

Miljöbelysning växer så det knakar och söker ytterligare en lysande Säljare

Om Miljöbelysning -

Miljöbelysning är ett familjeägt företag i Täby. Sedan starten har vi dubblerat vår omsättning varje år till 15 miljoner (2016). Vi räknar med fortsatt stark tillväxt de närmaste åren. Tillsammans är vi 8 st anställda och söker nu i fler medarbetare för att fortsätta expandera.

Miljöbelysning är med sitt unika koncept marknadsledande på att konvertera befintliga armaturer till LED-belysning. Främst åt Bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter och gatubelysning i allmänna och enskilda vägnät. Med vår kompetens och erfarenhet, erbjuder vi våra kunder trygga och säkra helhetslösningar på ett enkelt och smart sätt. - Kundens bästa val!

Om Tjänsten - Ansvar och uppgifter

I rollen som säljare driver du hela försäljningsprocessen med bearbetning, offertskrivning, införande och uppföljning hos befintliga och nya kunder. Du ansvarar ifrån start till mål och driver alla dina uppdrag tillsammans med företagets egna resurser. Du kommer att ha stor nytta av din nyfikenhet och din kreativitet för att skapa bästa lösningen för just din kund. Du kommer att medverka på olika mässor, kundevent och arbeta aktivt med våra grossister.

Upptagningsområdet för kundbasen är i Stockholm, Mälardalen med omnejd men en del resor med övernattning i andra delar av landet kommer att förekomma.

Om Dig - Egenskaper och förmågor

För att vara framgångsrik hos Miljöbelysning krävs att du har en stark egen drivkraft och en tydlig ambition att skapa resultat. Du är en entreprenöriell person som har inställningen att allt är möjligt. För att lyckas är det avgörande att du driver ett målmedvetet och ansvarsfullt försäljningsarbete. Det är du som har ansvaret att aktivt bearbeta ditt distrikt, att skapa nya och stärka befintliga samarbeten. Dina kollegor och kunder beskriver dig som affärsmässig, driven, snabbtänkt, ödmjuk och professionell med glimten i ögat. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer, vågar utmana, är proaktiv och du brinner för försäljning och affärsutveckling.

Junior eller senior spelar ingen roll det är rätt person till vårat gäng som räknas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi Erbjuder

Ett roligt, utvecklande och varierande jobb

Ett starkt säljteam - erfarna, lojala, ansvarfulla, drivna, positiva och trevliga arbetskollegor

För rätt person finns tydliga utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder dessutom ett attraktivt ersättningspaket.

Naturligtvis ingår det tjänstebil, dator och telefon.

Ett plus

Du har självklart B-körkort. Maila ditt CV och personligt brev till oss vi kommer att rekrytera fortlöpande.

Frågor besvaras av Gabriella Rapp 0739-642674

Maila din ansökan till gabriella@miljobelysning.nu
Jobbfakta
Ort
Täby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Gabriella Rapp, 0739-642674

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget