Miljö- och kvalitetsansvarig

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Tornberget söker vi nu en Miljö- och kvalitetsansvarig som kommer att ha en viktig roll i företagets ambition att ytterligare stärka organisationens miljöprofil samt fortsatta utveckling inom miljö- och kvalitetsområdet.

I rollen som miljö- och hållbarhetsansvarig hos Tornberget erbjuds du ett självständigt, omväxlande och utåtriktat arbete i en organisation och kommun som står inför stora satsningar på sina kommunala fastigheter. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka hur din roll ska vara utformad och hur företaget ska arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor, i dag och i framtiden.
  • Utveckla och förvalta verksamhetsledningssystemet
  • Ansvarig för KMA-revisioner internt och externt
  • Miljö- och kvalitetsansvarig vid om- och nybyggnadsprojekt
  • Samordna arbetsgrupper för utveckling inom miljö- och kvalitetsområdet
  • Samordna och följa upp KMA-arbetet
  • Sprida kunskap och förståelse för kvalitet, miljö, och energifrågor internt och bland våra kunder, genomföra interna utbildningar inom miljö, energiområdet och kvalitetssystem
  • Uppföljning av mål och resultat inom miljö, energi och kvalitet. Utifrån uppföljningen och analyser bidra till att Tornberget utvecklas inom områdena
  • Stötta verksamheterna i kravställandet på leverantörer inom miljöområdet samt stötta vid uppföljning av leverantörer
Rollen direkt underställd VD.

Erfarenhet, utbildning och person

Till den här rollen söker vi dig som har ett stort och genuint intresse för frågor inom miljö och kvalitet. Du är högskole- eller civilingenjör med inriktning miljö och kvalitet, energi och miljö eller likvärdig inriktning. Efter avslutad utbildning har du sedan arbetat i minst fem år med liknande arbetsuppgifter.

Vi tror att den här rollen passar dig som är förtroendeingivande, kommunikativ och förstår innebörden av att arbeta serviceinriktat i ditt uppdrag i kommunen. Ditt arbetssätt präglas av kvalitetsmedvetenhet och struktur. Du bör även vara är omvärldsorienterad och hålla dig uppdaterad på nya bestämmelser och förändringar inom miljö- och kvalitetsområdet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tornberget med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Åsa Nygårds, 08-120 50 424

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Tornberget är ett av Haninge kommun helägt fastighetsförvaltningsbolag med huvuduppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi ca 300 000 m². Antalet medarbetare är ca 80 st fördelat på fem avdelningar.

Vårt kontor ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde.