Midsummer söker erfaren konstruktör

Om jobbet

Brinner du för teknik, miljö och innovation? Vill du arbeta som konstruktör i en internationell och expansiv milö? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du att jobba med förbättringar på befintlig maskin samt konstruktion av nya maskiner och annan teknisk utrustning. Du arbetar i tätt samarbete med produktions- och teknikavdelningar. Det befintiga verktyget är SolidWorks.

Arbetet innebär tekniska beräkningar, upprätta ritningar, materialspecifikationer samt arbetsritningar till Midsummers tekniker och underleverantörer. Du kommer också delta i att stödja och driva projekt.

Arbetet är varierande och innebär kontakter med såväl kunder och kollegor och leverantörer. Du arbetar självständigt men även i team och projekt. Du kommer att få jobba med duktiga medarbetare som ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar. Midsummer kan erbjuda dig en spännande och utmanande roll som konstruktör.

Din profil

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;
  • är ingenjör/civilingenjör eller har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • har erfarenhet från konstruktion och då gärna i SolidWorks
  • har goda kunskaper inom svenska och engelska
Som person är du noggrann, har stor drivkraft och god affärsmässighet. Du brinner för teknik och älskar att jobba med förbättringar på tekniska maskiner.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se

Väl mött med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Midsummer bygger maskiner för tillverkning av tunnfilmssolceller. I dagsläget byggs 1-3 maskiner per år och leveranstiden är normalt 7 månader. En maskin består av ca 1 200 olika artiklar och totalt ca 25 000 artiklar samt ytterligare ca 15 000 skruvar, brickor mm.

Midsummer är ett snabbt växande företag i en expansiv bransch. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller som kan användas på både membrantak och t.ex. fordon där den låga vikten och tåligheten är nödvändiga egenskaper. De är idag 35 anställda och säljer allt på export.

De behöver nu förstärka konstruktionsavdelningen med en mekanikkonstruktör.


Hitta hit

Järfälla Visa på karta

Visa var