Metros försäljningsavdelning söker fältsäljare

Metro · Försäljning · 5 maj

Om jobbet

Hos Metro finner du en rolig och utmanande tjänst på en attraktiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Ett mycket starkt varumärke kommer att finnas i ryggen för att du ska lyckas! Metro är Sveriges största tidning med 1,5 miljoner dagliga läsare och drygt 500 000 unika besökare i veckan på nätsajten. Metros grundidé är att gratis ge läsarna en lättillgänglig översikt över det senaste dygnets händelser.

Om tjänsten
Vill du vara en del av vårt vinnande team? Vill du arbeta med ett starkt varumärke i ryggen? Metro söker dig som vill ingå i en mycket framgångsrik säljorganisation och som vill ha roligt på jobbet. Tjänsten innebär att du som säljare på ditt eget distrikt ansvarar för att bearbeta befintliga såväl som nya kunder. Din arbetsplats blir till största delen ute på fältet hos kund.
Du kommer att planera och genomföra möten med syfte att sälja en rad olika produkter som bland annat metro.se, metromode.se och tidningen Metro. Viktigt är också att utvärdera och följa upp marknadskampanjer tillsammans med kund samt att genomföra relationsbyggande aktiviteter.

Vi söker dig som är
Vi söker dig som har hög kommunikativ förmåga och som kan skapa långsiktiga relationer. Du har en stark egen drivkraft, social kompetens, positiv inställning och du har ambitionen att överträffa dina mål. Du drivs av att göra affärer, är kreativ, ini och vill utveckla affärsrelationer samtidigt som du arbetar mot tuffa sälj- och aktivitetsmål. Tempot är högt och beslutsvägarna korta. B-körkort fordras och tidigare säljerfarenhet på fält är meriterande.
Vi erbjuder dig mycket goda förutsättningar att lyckas och trivas. Vi finns i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, personligt brev och gärna foto!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 maj

Om företaget

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.
Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.