Meriterande arbete som projektassistent till internationellt bolag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en strukturerad person som har erfarenhet av administrativt arbete? Har du vidare mycket goda kunskaper i det engelska språket? Då kan du vara den personen som vi letar efter.
Vår kund är verksamma inom kommunikationsteknologi för kollektivtrafik och spårbunden trafik. Som en av de största aktörerna inom sin bransch har de flera patent på automatiserade lösningar samt kommunikationsnoder som möjliggör kollektivtrafik både i Norden, samt runt om i världen.

Det finns nu möjlighet att inta en meriterande tjänst som projektassistent hos företaget. Du kommer att få insyn i projektledarens dagliga arbete och vara dennes högra hand. Arbetet innefattar administrativa uppgifter i SharePoint och Teamcenter. Du kommer bland annat arbeta med projektbrev, ritningar och kontrakt. Arbetet utförs både på engelska och svenska.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos kund vars kontor är placerat i Solna. Arbetsstället är beläget i nära anslutning till tunnelbanan. Uppdraget är på heltid och varaktigheten är 6 månader med goda möjligheter till både förlängning och övertag av kund. Vanliga kontorstider tillämpas på arbetsplatsen. Tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat för uppdraget.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har administrativ erfarenhet sedan innan, samt mycket goda kunskaper i officepaketet. Förutom att du är flytande i svenska, har du avancerade kunskaper i det engelska språket. Det är meriterande om du tidigare arbetat i SharePoint, samt Teamcenter, alternativt liknande system.

Som person är du en prestigelös, intiativtagande, självgående person som tycker om att arbete i nära samarbete med kollegor.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!