Mercedes-Benz Akalla söker Tekniker

Om jobbet

Vill du jobba med ett av världens starkaste varumärken? Brinner du för service och fordon? Då kan jobbet som Tekniker hos Mercedes-Benz i Akalla vara din nästa utmaning!

Mercedes-Benz Stockholm är ett helägt dotterbolag i Daimler-koncernen med 180 anställda. Vi har försäljning och service av Mercedes-Benz personbilar, smartbilar, lastbilar, bussar och kommersiella fordon.

Om jobbet

På personbilsverkstaden i Akalla är vi ett engagerat och kompetent team på ca 25 anställda som servar ca 6.600 personbilar per år. Du kommer få stort utrymme för personligt ansvar för att felsöka och reparera bilar till våra kunder. För oss på Mercedes-Benz är det mycket viktigt att våra kunder får snabb och rätt service, vilket ställer höga krav på dig och ditt team. Hos oss väntar en varierad och spännande vardag där vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter. Vill du växa med oss så ger vi dig alla möjligheter till utbildning och ökat ansvar!

Huvudsakliga arbetsuppgifter som personbilstekniker:
  • Bemöta kunder och kollegor professionellt, serviceorienterat och respektfullt
  • Felsökning med mätinstrument
  • Utföra reparationer av personbilar fackmannamässigt och tidseffektivt
Om Dig

Vi tror att du är en lagspelare som trivs med att ta ansvar och arbeta mot deadlines. Det innebär att du har förmåga att hantera ett jobb som stundtals blir hektiskt samt att du självständigt kan planera, genomföra och utvärdera ditt eget arbete.

Du har flera års erfarenhet som mekaniker på en auktoriserad verkstad. Du är van vi felsökning med hjälp av dator och mätinstrument och har god kunskap om garantiregler.

Du är noggrann och trivs med att arbeta med personlig service för att skapa nöjda kunder. Det är därför viktigt att du och dina kollegor ger det lilla extra. Utöver det tror vi att du är pålitlig och duktig på att kommunicera tydligt och enkelt med kunder och kollegor. Du har B-körkort, god datavana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Verkstadschef Benny Stenvall på tel. 08-477 2242.

Ansöker gör du via länken nedan. Vi tillämpar löpande urval - så ansök så snart du kan, dock senast 25/11. Välkommen att skicka din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla Axel Stigmar

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 nov

Om företaget