Mekanikmontör - Segeltorp

Om jobbet

Om tjänsten

Arena Personal söker en mekanikmontör till vår kund i Segeltorp.

Arbetet innebär finmontering av olika delar till deras produkter.

Arbetstiden är vardagar 7:00-16:00.

Uppdraget är tänkt att starta omgående och för rätt person finns möjlighet till överrekrytering till kunden.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt handlag och gärna har någon finmekanisk erfarenhet. Som person är du tålmodig, fingerfärdig, granskande och praktiskt lagd.

Vidare ser vi att du som söker:
  • Är noggrann
  • Har tålamod
  • Trivs med att arbeta såväl i team som självständigt
  • Talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i denna tjänst
Då tjänsten beräknas tillsätts omgående är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Vi erbjuder

Hos Arena Personal har du nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.

Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Du får viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Mekanik
Kontakt

Ring Ingela Goding, 08-587 117 03

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.