Om jobbet

Tjänsten

I takt med en ökad efterfrågan behöver vi förstärka vår organisation med nya erfarna medarbetare. Vi söker dig som både gillar utmaningar och utveckling i vardagen!

Vi arbetar i huvudsak med helhetsåtaganden och levererar så mycket som möjligt med våra egna resurser. Våra ingenjörer konstruerar allt från enklare verktyg till komplexa helhetslösningar - allt som oftast från idé till färdig utrustning.

Stålkonstruktioner, specialmaskiner, bearbetningsfixturer, lyftredskap samt experiment- och prototypartiklar är några projektexempel.
I rollen som mekanikkonstruktör hos oss får du ett självständigt och utvecklande arbete där vi vill att du är med och skapar lyckade affärer!

I din roll som konstruktör har du ett helhetsansvar för att genomföra och driva projekt - från anbud till färdig leverans. I ditt arbete ingår förutom att konstruera att ta fram kalkyler och offerter, samordna och följa upp projekt. Då våra konstruktioner ofta faller inom ramen för CE-märkning enligt maskindirektivet är detta en återkommande del i arbetet.

Profil för tjänsten

Som person har du ett brinnande intresse för teknik. Du har en utvecklad social kompetens och trivs med att arbeta projektorienterat och affärsmässigt mot kunder. Vidare är du initiativrik, strukturerad och självgående och drivs utav att alltid leverera ditt yttersta.

Vi förutsätter att du har grundläggande kunskaper i mekanik och hållfasthetsberäkning. Kunskaper inom pneumatik, hydraulik, el-automation, stålkonstruktioner och CE-märkning är meriterande. Som verktyg använder vi de ledande CAD/PLM systemen.

Vi söker dig med mer än 5 års erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du har en teknisk utbildning på gymnasie-, högskole- eller civilingenjörsnivå inom maskinteknik eller liknande.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.
Du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan.

För tjänsten i Kungens kurva är du varmt välkommen att kontakta Kenneth Kjellgren (gruppchef mekanik) om du önskar mer information kring tjänsten på telefon 070-165 45 58.

För tjänsten i Luleå är du varmt välkommen att kontakta Jens Berg på telefon 070-626 04 78.

Annonsförsäljare undanbedes då vi redan valt annonsvägar.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

DynaMate Industrial Services utför service- och underhållstjänster och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 300 anställda och med en omsättning på ca 350 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB. DynaMate Industrial Services utför tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för Svensk industri och fastighetsdrift. Vi bedriver verksamhet inom fyra affärsområden, Engineering, Underhåll, Industri och Entreprenad över hela Sverige.