Mekanikkonstruktör – Stockholm

Devex · Teknik & Ingenjör · 31 okt

Om jobbet

-Jag har redan ett bra konstruktörsjobb, varför ska jag välja Devex?
 • Du vill ha en chef som själv har lång erfarenhet som konstruktör och säljer in faktiska kunskaper och verkliga kvaliteter.
 • Du vill jobba med kompetenta kollegor.
 • Du vill ha utrymme för kreativitet och nytänkande.
 • Du vill ha ett utvecklande och öppet klimat där besluten är nära.
 • Du vill vara en del i en organisation som värdesätter daglig tillgång till 3D-skrivare och mek-utrymme, för snabba prototyper och test av tekniska lösningar du arbetar med.
 • Du vill ha fast lön.
På Devex Mekatronik i Skarpnäck får vår platschef ofta frågan från kunden "Vem är er absolut bästa konstruktör för uppdraget?". Niklas har aldrig samma svar att ge, då alla våra konstruktörer är erfarna, "sticker ut från mängden" och presterar bättre än genomsnittet. Vilken konstruktör som passar bäst in för just det specifika uppdraget som efterfrågas, beror på typ av uppdrag, expertkunskaper inom det specifika området samt vilket team och företag som avses.

Kraven våra kunder ställer på oss är desamma som vi ställer på oss själva, varje dag Vi ska vara lite bättre, lite trevligare, lite driftigare, och mycket mer kreativa än alla andra. Vi skall helt enkelt vara ett Ingenjörsföretag som "sticker ut".

För det söker vi nu erfarna och driftiga, talangfulla konstruktörer med mycket rutin som vet vad som krävs inom konsultbranschen. Genuint teknikintresse och minst 3 års erfarenhet från teknikutveckling efterfrågas, särskilt kunskaper inom mekatronik, medtech, produktkonstruktion, specialmaskiner, produktionsutrustning och liknande områden.

I gengäld värnar vi om att våra ingenjörer trivs hos oss, får utrymme att växa i en välkomnande miljö som odlar innovation, utveckling och kreativitet. Samtidigt som vi ser till att de får stöd och support från hemmakontoret med de omfattande resurser av teknisk expertis som Devex besitter.

Allt detta har vi på Devex, låter det intressant?

De personer vi söker;

Är tekniska talanger med genuint teknikintresse och som har minst 3 års erfarenhet från produktutveckling, projektledning och/eller konstruktion.
 • Civilingenjör eller högskoleingenjör alternativt har förskansat sig kunskaper genom lång erfarenhet i yrket.
 • Erfarenhet av produktutveckling/konstruktion och goda kunskaper i 3D-Cad. Främst Solid Works, men även andra verktyg som Inventor, Creo m.fl. är meriterande.
 • Har kunskaper i ritningsframtagning i 2D samt i material och tillverkningsmetodik.
 • Kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar.
 • Gärna kunskaper inom CE-märkning.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då våra kunder förväntar sig kommunikation på svenska är den språkliga färdigheten ett krav.
Vi sätter stort värde på att du gillar att ta ansvar, är nyfiken på nya tekniker och kunskaper. Dessutom fäster vi stor vikt vid personligheten och att just Du ska passa in som konsult i vårt företag.

På Devex kommer du arbeta i huvudsak med kundprojekt i närbelägen region. Uppdragen varierar mellan att arbeta som projektresurs ute hos kund eller arbeta med intern produktutveckling på kontoret. Variationen av uppdrag och uppgifter är något som vi värdesätter högt och något vi tror stimulerar drivna och duktiga utvecklingsingenjörer.

OBS! Vi har gjort våra medieval för rekryteringstjänster/annonsering och undanber oss kontakt för andra erbjudanden.

Skicka oss ditt CV och ett personligt brev i ansökningsformuläret nedan.

Vill du komma i direkt kontakt med HR & Rekryteringschef, ring Carina Järnkrok,

070-729 77 45 eller maila carina.jarnkrok@devex.se

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidare. Provanställning tillämpas.

Lön

Marknadsmässig fast månadslön.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Mekanik
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Devex Mekatronik AB grundades 1998 och är idag ett framgångsrikt ingenjörsföretag med kontor i universitetsstäderna Stockholm, Uppsala, Linköping, Lund, Karlstad och Oslo.

Här arbetar erfarna ingenjörer tillsammans i ett familjärt, utvecklande och öppet klimat där besluten är nära. Vi erbjuder en unik helhetslösning där alla våra ingenjörsdiscipliner inom design, mekanik, beräkning/simulering, elektronik, mjukvara, test/certifiering, kvalitet och projektledning skapar förutsättningar till effektiva produkt- och maskinutvecklingsprojekt.

Tillsammans med vårt systerföretag, Devex ProPart AB, kan vi också erbjuda komplett produktframtagning inkl. prototyp- och serietillverkning.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var