Mekaniker till spännande uppdrag inom varvsindustrin

Om jobbet

Vill du arbeta med ett omväxlande arbete som fartygsmekaniker inom varvsindustrin? Då har vi ett uppdrag till dig. Tjänsten är till en början en inhyrning som för rätt kandidat övergår i en rekrytering. Start är omgående. Arbetstid är mån-fre 07-16. Friskvård ingår.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar ventilreparation, servicearbeten på motorer (lastbilsmotorer), överhalningar av propelleranläggningar, samt övrig mekanik på fartyg på upp till 10 000 ton.
Arbetet kan även innefatta svarvning och fräsning av maskindelar samt en del tunga lyft.

Din bakgrund
  • För denna tjänst ser vi att du har en fordonsteknisk yrkesutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna i mekanisk industri.
  • För denna tjänst krävs att du behärskar svenska helt obehindrat samt engelska på en god nivå. Stor vikt läggs dessutom vid personlig lämplighet.
  • Boende i Stockholms län
  • B-körkort
Dina egenskaper

Som person är du noggrann och riskmedveten. Vi ser att du är van att lösa problem och tycker om att ta ansvar. Då arbetet ofta utförs tillsammans i ett arbetslag ser vi att du har lätt att samarbeta i grupp.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Mejla Randstad AB

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.