Mekaniker

Om jobbet

Vi söker en ny engagerad medarbetare som gillar service och som levererar med hög kvalitet för att överträffa våra kunder förväntningar.

Som mekaniker hos oss kommer du i första hand arbeta med VW Transport men även med våra andra märken som VW personbil, Audi, Skoda och Seat. Arbetet innebär bland annat service och underhåll, felsökningar, aggregatbyten och reparationer.

Vi erbjuder dig

* En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.
* Ett självständigt arbete i en spännande och expansiv organisation.
* Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
* En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig.

Kvalifikationer
* Du har fordonsteknisk gymnasieutbildning med några års erfarenhet från yrket som fordonstekniker.
* Erfarenhet av att byta vindrutor är en merit.
* God datavana och du har lätt för att sätta dig in i nya tekniska system.
* Behärskar Svenska i tal & skrift
* B-körkort.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i fokus. Du arbetar självgående och strukturerat samtidigt som du är noggrann och ser till helheten och samarbetet i teamet. Som person är du utåtriktad och har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer.
Jobbfakta
Ort
Upplands-Bro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och finns i Uppsala, Enköping, Bro, Västerås, Köping, Sala, Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Örebro, Karlskoga och Lindesberg med totalt ca 650 medarbetare.

Ägare är norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. MöllerGruppen har ca 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2015 var 24 miljarder SEK.

Vår gemensamma företagskultur bygger på vår värdegrund:
ÖPPEN & ÄRLIG - INITIATIVRIK - OMTÄNKSAM - TYDLIG.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Med ett ISO 14001 certifierat miljöstyrningssystem går vi längre än att bara uppfylla lagar och regler.


Hitta hit

Upplands-Bro Visa på karta

Visa var