Mekaniker

Om jobbet

Hallsta Pappersbruk tillverkar nära 550 000 ton papper per år på två pappersmaskiner. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant vad gäller framtidens papper. Just nu söker vi Mekaniker. Har du ett gediget intresse för mekanik och vill vara en i gänget och bidra med din kompetens? Då har vi jobbet för dig!

Som Mekaniker på Hallsta Pappersbruk kommer Du att arbeta med mekanisk service och reparationer över hela bruket. Vi har tung och avancerad mekanisk utrustning som ständig måste vara på topp. Du ingår i ett team och erbjuds ett varierande, fritt och ansvarsfullt arbete där oplanerade driftstopp ska undvikas och felsökningstider minimeras. Arbetet utförs dagtid och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Du som söker bör ha en gymnasieutbildning med inriktning mot verkstadsteknik. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbeta med reparationer och underhåll av industriell utrustning. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som mekaniker hos oss krävs det att du har en förmåga att bidra i det dagliga lagarbetet, men också att kunna arbeta självständigt. Att ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifters utförande och resultat ser du som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning inom Hallsta Pappersbruk. Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden.

Är du den person vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

Send your application before: 2016-09-23
Contacts
Elias Holmgren, HR-Generalist
0175-26315 elias.holmgren@holmenpaper.com

Mikael Kronberg, Gruppchef
0175-26544 mikael.kronberg@holmenpaper.com

Aleksandar Srndovic, Pappers avd 68
0175-26950 aleksandar.srndovic@holmenpaper.com
Jobbfakta
Ort
Norrtälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Ring Elias Holmgren, 0175-26315

Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget