Medlink söker säljande Konsultchef

Medlink · HR & Personal · 18 dec

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du duktig på att etablera nya relationer och vill arbeta hårt för att göra karriär?

Som ett led i Medlinks tillväxt söker vi nu en affärsinriktad Konsultchef till vårt sälj- och rekryteringsteam.

Du kommer att vara specialiserad inom ett specifikt verksamhetsområde där ditt ansvar främst ligger i att etablera samarbete med ny vårdpersonal men även med nya vårdföretag.

Rollen är bred och ställer stora krav på struktur, kvalitet och en stark vilja att göra skillnad. Ditt ansvar innebär att:
  • Kontakta vårdpersonal och matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Detta gör du genom att ta kontakt via telefon och senare genomföra intervjuer samt referenstagningar.
  • Kvalitetssäkring samt personalansvar av vårdpersonal inom ditt verksamhetsområde.
  • Du ansvarar för hela säljprocessen från ax till limpa vilket innebär bearbetning och kontaktskapande till offerering, förhandling samt uppföljning.
Vi på Medlink bryr oss om våra relationer vilket innebär att du minst en gång per vecka är ute och besöker din personal & dina kunder.

Krav på person

För att lyckas och trivas som Konsultchef på Medlink, krävs att du är affärsinriktad, karriärsmedveten, driven och villig att arbeta stenhårt. Vi ser gärna att du kommer från en högpresterande säljkultur med mycket kundkontakter och relationsbyggande aktiviteter.

Om du har erfarenhet av rekrytering och bemanning är det meriterande.

Som person är du ambitiös och resultatorienterad. Du trivs med att skapa goda relationer, såväl internt som med kunder. Viktigaste är att du har en stark kundfokus och en förståelse för vilka aktiviteter som genererar lönsamma och långsiktiga affärer.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Övrigt

Vi erbjuder dig:

Du får stort ansvar från dag ett och i takt med att verksamheten utvecklas kommer även nya utvecklingsmöjligheter skapas för dig.

Vi erbjuder en lönemodell där du själv har stor inverkan på vad som landar i lönekuvertet. Du erbjuds en fast grundlön samt en fördelaktig provisionsmodell.

Vi sitter centralt mitt i City och företagskulturen genomsyras av en hög gemenskap där man stöttar varandra och har kul ihop. Arbetet är tempofyllt och varje persons prestation spelar en avgörande roll.

Start: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Plats: Kungsgatan 3, Stockholm

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på nummer 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Vår ambition är att vara det självklara valet för läkare, sjuksköterskor och vårdgivare som efterfrågar en specialist inom vårdbemanning med professionell service som signum.

Medlink hjälper sjukvården med bemanning av kvalificerade läkare och sjuksköterskor. Inför tillsättning av uppdrag utförs ett noggrant urval av kandidater som inkluderar kompetensmatchning och kvalitetssäkring.

Medlink har en väldigt hög leveransförmåga tack vare sitt omfattande nätverk och sina skickliga bemanningskonsulter. För oss är allt möjligt - korta som långa uppdrag oavsett karaktär och geografisk placering.

Välkommen med din ansökan!