Medicinsk sekreterare till psykiatrin!

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker för kunds räkning en medicinsk sekreterare till slutenvårdspsykiatrin. Gärna start så snart som möjligt och uppdraget varar till 31/1, med trolig förlängning till 31/3.
Uppdraget är på heltid, måndag-fredag dagtid.

Boende och resa ordnas och bekostas vid behov!

Dina arbetsuppgifter

Journalskrivning, intyg till förvaltningsrätten

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Utbildning till läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör
Erfarenhet från psykiatrin är meriterande och vana av dokumentation i Take Care är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Socionom

Ring Cathrine Lyrbring, 070-2326933

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget