Mediasäljare Sport & Fritid

Om jobbet

Vi söker dig med starkt intresse för sport, idrott och fritidsaktiviteter. Nu har du möjligheten att dagligen jobba med det du älskar. Sportochfritidsnyheter.se och Nordisk Sport & Fritid är media som skildrar utvecklingen inom dessa områden. Du kommer att få bearbeta beslutsfattare inom friluftsliv, som fjällturism, sporthallsbyggen, golfbanedesign, simhallsbyggnation och underhåll och mycket mer.

Nu satsar vi på ytterligare expansion med digitala specialtidningar, webb-tv med mera. Vi behöver dig som framför allt gillar att sälja, både från vårt kontor vid Stureplan i Stockholm och ute på besök i branschen.

Företagets anställda säljare ligger inom åldersspannet 20-67 år med relativt jämn könsfördelning och hög medellön. Lönemodellen är byggd på fast grundlön och provision från första krona alternativt hög garantilön med provisionsstart efter satt tröskel samt lockande bonussystem. All provision utbetalas i förskott för att generera starkare incitament till försäljningsintäkter. Säljvana är ett krav, ett vinnande affärsbeteende viktigare än tidigare utbildningsresultat. Tjänsten drar igång i januari 2017 så tag kontakt för besök redan idag.

Ring eller maila in ansökan till Antonia!

Tel: 0723 22 46 98
Antonia@nordicinterior.se
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget