Mediasäljare sökes till expanderande Mediabolag

Om jobbet

Hos oss samlas fd. musiker, lärare, ekonomer, barnskötare, projektledare, boxare, skådespelare m.m. - med en sak gemensamt:

De vill ha ett spännande och utvecklande arbete med ständig fortbildning i yrket som mediasäljare, de trivs med människor och fart och fläkt när säljdagen börjar 08.30 till dagens slut 17.00, de älskar kunderna, de älskar att göra affärer varje dag och sist men inte minst: De älskar att tjäna bra med pengar - riktigt bra med pengar.

Vad erbjuder då Stordåhd dig som medarbetare?
  • Kontinuerlig fortbildning och coachning - ett måste för att Du ska lyckas! Våra medarbetare är vår största tillgång.
  • En härlig atmosfär med hängivna medarbetare som älskar känslan av ett ja men inte ser nej som ett slut på affärssamtalet!
  • Möjlighet att nå en riktigt bra lön - tack vare vårt generösa provisions- och bonusssystem.
  • Möjligheten att arbeta för några av marknadens starkaste varumärken inom svensk branschpress: Svensk Byggtidning, Dagens Infrastruktur, Nordiska Projekt, B2BNyheter och Nya Projekt.
Så: Skriv ett CV - berätta vem du är och varför du vill arbeta för oss och hos oss. Gärna foto.

Skicka in din CV till niklas.dahlgren@storkom.se.

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Stordåhd Kommunikation driver i egen regi siterna www.svenskbyggtidning.se, www.nordiskaprojektenergi.se, www.nordiskaprojektindustri.se, www.dagensinfrastruktur.se, www.dagenstransport.se, www.stålochgruva.se, www.brandochsäkerhet.se, www.nyabostadsprojekt.se, www.kommersielltbyggande.se samt www.b2bnyheter.se

Vi ger även ut magasinen Svensk Byggtidning, Nya Projekt, Nordiska Projekt samt Dagens Infrastruktur.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget

Vi tillhandahåller rekryteringsverktyget StaffRec, som är förmodligen marknadens mest lättanvända och prisvärda rekryteringsverktyg för dig som arbetar med personal- och rekryteringsfrågor.