Medarbetare till biljettkontoret, SAS Arlanda

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker nu lösningsorienterade och flexibla medarbetare till SAS biljettkontor på Arlanda flygplats.

Tjänsten på biljettkontoret innebär hantering av resenärers biljetter så som ombokning och omskrivning mellan olika bolag, även nyförsäljning av biljetter samt överviktsbetalning. Viss incheckning av passagerare kan förekomma.Tjänsterna är på 75 % och arbetstiderna kommer förläggas i tvåskift med tidiga mornar, sena kvällar samt helgarbete. Samtliga tjänster är direktrekryteringar där du kommer anställas direkt hos SAS.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på resebyrå, flyg- eller transportbolag. Det är ett krav att du genomgått en IATA utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av reservationssystemet Amadeus. Du talar ett skandinaviskt språk och har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Vidare ser vi att du har goda IT kunskaper samt en 3 årig gymnasial utbildning. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som trivs i internationella miljöer med högt tempo. Du är en sann problemlösare som alltid levererar kundservice på topp nivå. Som person är du positiv, flexibel och samarbetsvillig. Du har en karaktär som ser lösningar snarare än problem och älskar att ta dig an nya utmaningar. Ansvarstagande, noggrannhet samt öga för detaljer är också egenskaper SAS värderar högt.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Sigtuna
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.