Medarbetare Sundbybergs hemtjänst kväll

Om jobbet

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Nu söker vi flera nya medarbetare till våra enheter på Franstorpsvägen och Lötsjögården.

Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som anställd inom hemtjänstens kvällsavdelning kommer du att ingå i en arbetsgrupp och tillsammans utför ni omsorgsarbete hemma hos kunden samt svarar på larm.

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bl. a. innebär: hjälp med personlig hygien, matlagning, svarar på larm.

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Meriterande är om du är utbildad undersköterska. Krav är att du har B-körkort och även har körvana. God kunskap i svenska språket är ett krav.

Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Vi söker 3 nya medarbetare, befattningarna är på deltid, tillsvidare.
Vi söker även 3 medarbetare till vikariat. De befattningarna är på på deltid, och tidsbegränsade.

Arbetstiderna är måndag-söndag kl 16-21 samt 2 helger under en 5 veckorsperiod. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 20 dec. För frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Therese Johansson på nedan kontaktuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var