Medarbetare hemtjänst Franstorpsvägen

Sundbybergs stad · Övrigt · 11 nov

Om jobbet

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Nu söker vi nya medarbetare till Franstorpsvägens hemtjänst.

Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som anställd kommer du att ingå i en arbetsgrupp och tillsammans utför ni omsorgsarbete hemma hos kunden samt svarar på larm.

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bl. a. innebär: hjälp med personlig hygien, matlagning, svarar på larm.

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Meriterande är om du är utbildad undersköterska. Meriterande är att du har B-körkort och även har körvana. God kunskap i svenska språket är ett krav.

Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Befattningen är en tillsvidare anställning. Arbetstiderna är kvällar, rullande schema med tjänstgöring 2 av 5 helger. Arbetstid 16:00-21:00. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 11 november. För frågor är du välkommen att kontakta Gruppchef Therese Johansson på tel 08-706 83 19

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget