Mättekniker Väg och Anläggning - Stockholm

Skanska · Bygg & Hantverk · 10 dec

Om jobbet

Självgående Mättekniker Stockholm - Väg och Anläggning

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska.

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en mättekniker till ett av våra markdistrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel.

Utan dig blir det lite snett!

Som mättekniker arbetar du som en viktig del av en projektorganisation och jobbar självständigt med exempelvis:
  • Granskning av ritningar
  • Förberedelse av underlag/ utsättningsdata för kommande arbeten
  • Utsättning och inmätning av markarbeten
  • Kommunikation med yrkesarbetare och arbetsledare
  • Skapa relationshandlingar samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning
  • Mängdning och reglering av intäkter
  • Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning
Du får gärna vara pedant

men som minst är du noggrann, ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra människor och har ett positivt förhållningssätt. Du är mån om produktionens framdrift och ser att du har en viktig roll i dess framdrift. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, se förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga.

Vi vill att du har en teknisk utbildning och/eller erfarenhet av mätteknik inom väg- och anläggningsverksamhet.

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som mättekniker på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i din utveckling. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande.
Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m.

Sök redan idag

Eller senast 2016-12-10 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Garpsäter, distriktschef: 010-448 71 59.

Välkommen till Skanska!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.