Mättekniker/Utsättare

Om jobbet

Om arbetet Peab Drift & Underhåll AB söker en mättekniker till kommande och pågående projekt inom anläggning i vägnära miljöer. I rollen som mättekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Du kommer att ansvara för mätningsarbeten och mängdberäkning i både mindre och större projekt. Du som person präglas av att du är noggrann, självgående och resultatinriktad i din yrkesroll. Vi ser våra mättekniker som en länk mellan platschef, arbetsledare och hantverkare vilket även kräver att du är kommunikativ och lyhörd.

Om dig Du skall ha relevant teknisk utbildning inom mätteknik eller motsvarande. Vi ställer i denna tjänst krav på minst två års erfarenhet inom området. Vi ser även att du är långsiktigt intresserad av att arbeta med mätteknik. Du som söker ska ha erfarenhet av att jobba i mängdreglerande projekt med mängdberäkning. Krav för tjänsten är B körkort. Arbetsområdet är Stockholms län.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Maria Osihn, HR Specialist , 070-779 42 56,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Maria Osihn, HR Specialist, 070-779 42 56

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.