Mättekniker Svevia Anläggning Solna

Om jobbet

Brinner du för spännande anläggningsprojekt och vill bli en del av Svevias Anläggningssatsningar?

Vi satsar och söker nu mättekniker för mark- och anläggningsprojekt runt om i Stockholm. Vår anläggningsgrupp i Stockholm är nu i uppstarten och skall därmed stärka upp gruppen med ytterligare mättekniker inom mark. Vi har en spännande marknad framöver och kommer att satsa för att utveckla den. Detta blir därför en chans för dig att vara med och bygga förutsättningar för framtiden.

Vilka är Svevia?

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Hela tiden arbetar vi med att utveckla vår innovationskraft och förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 2000 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 6,9 miljarder kronor. Vår anläggningsverksamhet utför uppdrag inom väg och anläggning, från ny- och ombyggnad av vägar till grundläggnings- och markarbeten för industrier och bostadsområden.

Om tjänsten som mättekniker, mark

Dina arbetsuppgifter som mättekniker på Svevia innebär att självständigt ansvara för utsättning, inmätning, upprätta relationsunderlag/-handlingar, skapa data för utsättning och maskinstyrning, utföra kvalitetsverifikat och uppmätning vid olika väg- och anläggningsprojekt i geografin Stockholm. Du får också arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning av utförda mätningsarbeten. Du får tillgång till modern teknik och ett team av välutbildade kollegor inom anläggningssektorn. Du förväntas även hålla dig uppdaterad om teknikutveckling inom branschen.

Erfarenhet

För att trivas i rollen som mättekniker bör du ha högskoleingenjörsutbildning alternativt mätteknisk utbildning samt ha erfarenhet som produktionsutsättare och mängdning inom mark och anläggning. B-körkort och goda datakunskaper är ett krav. Goda kunskaper i AMA och MER. Du bör ha vana att arbeta med totalstation/GNSS utrustning samt något eller några av programvarorna NovaPoint, GEO och Autocad. Erfarenhet av maskinstyrning och GNSS är meriterande.

Som person tror vi att du är analytisk och initiativtagande, med hög standard på såväl kvalitet som effektivitet. Du har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. Det är viktigt att du har företagaranda och en fallenhet för att tänka affärsmässigt. Du förväntas även kunna kommunicera väl vid kontakter med såväl kunder som kollegor på arbetsplatserna. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett gott ledarskap och god samarbetsförmåga.

Vad erbjuder Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Och det är lika lätt att få ansvar som att ge - oavsett om du vill göra en ledarskapsresa eller bli specialist. Karriärvägarna är många. Vi vill också stimulera din innovativa sida. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar.

Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Kontakt

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetschef Carolina Detterfelt, 08-404 10 13..
Fackliga representanter nås via vår växel 08-404 10 00.

Ansökan

Har du vad som krävs och är redo att bli en del av Sveriges största anläggningsprojekt? Sök till oss.

All form av telefonförsäljning undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.