Mättekniker inom sprängning!

Om jobbet

Nu har du chansen att få vara en del av utvecklingen av hur Stockholm utformas. Vi söker dig som vill arbeta som mättekniker inom sprängning och hamna på ett familjärt företag med hög teknisk kompetens!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mättekniker kommer du få placera ut och montera mätinstrument inför sprängningar och även rutinmässigt kontrollera att de är i drift mellan sprängningar. Som mättekniker kommer du få möjligheten att planera ut var dessa ska placeras för att efter sprängningarna föra in resultaten från mätningarna till företagets databas.

Till en början kommer du få gå parallellt med dina kollegor för att lära dig hur arbetet går till. På sikt kommer du sedan få ansvara för mätningar på egen hand, därför krävs det att du i rollen som mättekniker ser dig själv som ansvarstagande och självgående.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har kvalificerad teknisk utbildning, alternativt har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och fått din kunskap därifrån.
  • B-körkort
  • Mycket god svenska i tal och skrift.
  • Kan kommunicera och förstå engelska.
  • God vana inom Office-paketet.
Som person är du ansvarstagande och har god förståelse för hur viktigt det är att dina arbetsuppgifter utförs på korrekt sätt. Du är således pålitlig och ärlig i ditt arbetssätt.
Då du har mycket kontakt med dina kollegor samt externa personer ser vi gärna att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta.

Villkor

Start: November, eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Kan variera, men i regel normala kontorstider.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Placering: Stockholmsområdet.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Företaget inriktar sig på riskanalyser, besiktningar, skaderegleringar och vidbrationsmätningar - allt jopplat till sprängning! De arbetar med att bedöma sprängningar och deras utfall före och efter. De mäter hur området påverkas och kan på så sätt utvärdera och ge vidare instruktioner hur placering av nästa sprängning ska ske.
Det här är ett litet och familjärt företag med idag sex anställda.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.