Mätningstekniker

NCC · Teknik & Ingenjör · 20 dec

Om jobbet

Stockholmsregionen står inför väldigt stora investeringar när det gäller infrastrukturprojekt, där vi på NCC inom kort kommer att påbörja flera olika projekt norr om Stockholm. Vi kommera att påbörja Förbifart Stockholm vid Häggvik, samt exploateringsprojekt i Upplands Väsby, Sollentuna samt i Norrtälje hamn. I och med alla nya projekt behöver vi också flera duktiga och självgående mätningstekniker som vill arbeta i norrort.

Här är dina nya utmaningar

Som mätningstekniker är den ena dagen inte lik den andra. Du är den som både planerar och driver mätningsarbeten i ditt pågående projekt och som har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls. Hos oss på NCC har du möjlighet att utvecklas i ditt yrke genom att arbeta med erfarna kollegor och i varierande och spännande projekt. Vi på NCC strävar efter att alltid arbeta i 3D och i fält med till exempel maskinstyrning och du får tillgång till vårt interna nätverk inom Geodesi.

Det här förväntar vi oss av dig

För att trivas som mätningstekniker hos trivs du med att jobba med utmaningar och är bra på att hantera förändringar. Du behöver vara noggrann, strukturerad och detaljintresserad och att jobba med beräkning och mängdning. Vi på NCC är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och att de stämmer med våra värderingar; ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
  • Utbildning inom mätteknik alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete
  • 3-5 års erfarenhet från yrket -erfarenhet från arbete inom mark och VA, terrasseringsarbete, schakt, jord och berg samt arbete på väg och trafikplats
  • erfarenhet från maskinstyrning samt det är meriterande om du har arbetat med VDC, Autocad och Geo.
Hör av dig till Matilda Jönsson HR Specialist Rekrytering på 070 088 78 52. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2016-12-20.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.